GARANTIE

CarGarantie

U koopt bij ons een gebruikte auto in vertrouwen. Onze gebruikte auto’s worden geselecteerd, uitvoerig gecontroleerd en op professionele wijze rijklaar gemaakt.

Met onze garantie bent u beschermd tegen onverwachte reparatiekosten. Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden wanneer u bij de aankoop van uw auto een CarGarantie afsluit. Wij bieden in samenwerking met CarGarantie verschillende garantiemogelijkheden. Al jaren behoedt CarGarantie vele duizenden klanten voor hoge reparatiekosten; of het nu gaat om een kapotte versnellingsbak of motor. De kosten van arbeidsloon en reparatie kunnen enorm variëren en ook hiervoor wordt (gedeeltelijk) vergoeding gegeven. Wij kunnen de vergoedingen en voorwaarden aan u overhandigen zodat u op de hoogte bent van de gedekte onderdelen en vergoedingen.

U heeft garantie dichtbij huis én grotendeels in Europa

Ook wanneer u in het buitenland bent kunt u contact opnemen met CarGarantie. Het is van belang altijd eerst de claim te melden en toestemming te krijgen voor reparatie. Bestaande gebreken en onderhoudsdelen vallen niet onder de dekking.

Neem gerust contact op voor vragen over de voorwaarden en garantiemogelijkheden voor een specifieke auto. We helpen u graag verder.

Om meer te weten over CarGarantie klikt u op de link

VDN Auto garantie

Algemene producten

Full (F2015)
Cargarantie Full
Premium (P2015)
Cargarantie Premium
Compact (K2015)
Cargarantie Compact